Huutokauppa kirjojeni vanhoista laitoksista Ukrainan hyväksi

5.3.2022: Huutokauppa tuotti 219 € (itse asiassa mahtavat 274 €, koska osa ostajista halusi maksaa enemmän kuin huutonsa. Kukin ostaja maksoi summan haluamansa ukrainalaisten toimivan järjestön tilille. Kiitos kaikille osallistuneille!


Ennakkoilmoitus: huutokauppaan kirjojeni 1990-luvun laitoksia huomisesta lauantaihin 2.-5.3.2022. Tuotto Ukrainaa ja ukrainalaisia auttaville järjestöille. Huutokauppa tapahtuu Facebook-sivullani www.facebook.com/kaisaikola.

Myyntiin on tässä vaiheessa tulossa kahdeksan alkuperäistä 1990-luvun Hullua luokkaa (Hullu luokka iskee jälleen ja Hullu luokka hoitaa hommat puuttuvat ja kakkonen on pokkariversio), Ylämaa-sarjan kaksi ensimmäistä osaa ja lisäksi varsinaiset harvinaisuudet: Helsingin Yliopiston Ruralia-instituutin Merenkurkun historiamatkailuhankkeessa 2005 työskennellessäni kirjoittamani kertomus isonvihan ajasta Pohjanmaalla ruotsiksi (Brinnande byar) ja englanniksi (Burning Villages) käännettyinä, kuvitus taiteilija Heikki Laaksosen. (Suomenkielisen Palavat kylät laitan myyntiin jos vielä löydän ylimääräisen!)

Hullut luokat ja Ylämaat ovat kunnoltaan enimmäkseen hyviä tai uudenveroisia, ruotsin- ja englanninkieliset kirjaset käytännössä uusia.

Kun uusien kirjojeni tekijänkappaleet tulevat, siis kolme ensimmäistä Hullua luokkaa uudessa kuosissa ja Oikein nurin, niistäkin tietysti käydään kauppaa.

Jokaiseen kirjaan kirjoitan luonnollisesti ostajan toivoman omistuskirjoituksen.

Huutokauppaan tulee määrätty lähtöhinta ja määrätyt nostot. Maksu hoituu siten, että ostaja maksaa summan SPR:lle, Kirkon Ulkomaanavulle, Unicefille tms Ukrainaa auttavalle taholle ja lähettää minulle kuvan kuitista, jonka jälkeen lähetän kirjan. Minä maksan postikulut, paitsi jos ostaja pystyy noutamaan ostoksensa Seinäjoelta.

Suora linkki huutokauppaan tässä.

Sanaa saa levittää, jos tiedät vanhojen kirjojeni ystäviä.