Betty tulee painettuna!

Maanantaina 12.12.2022 on päivä, josta Bettyn ystävät ovat yli vuosikymmenen haaveilleet.

Siitä alkaen, kun aloin julkaista sarjaa netissä, lukijat ovat huokailleet, että voi kun sen saisi kirjana. Kun Saga halusi kustantaa Bettyt e-kirjoina ja osin äänikirjoina, tyytyväisyys oli yleinen – mutta silloinkin moni haaveili painetusta versiosta.

Niin moni, että nyt sarjan ensimmäinen osa ilmestynyt painettuna kirjana.

Kuten Oikein nurin ja Hullu luokka -sarjan alku, myös Betty on ns. tarvepainate. Sitä ei tule kivijalkakirjakauppoihin, vaan kun tilaat kirjan mistä tahansa haluamastasi verkkokirjakaupasta, se painetaan sinua varten. Ei isoja varastoja eikä hukkakappaleita. Ja tietysti Betty tulee myös kirjastoihin – ellei sitä ala omaasi kuulua, muista tehdä hankintapyyntö!

Omia tekijänkappaleitani en ole vielä saanut, joten jännitän teidän kanssanne, miltä tämä painettu versio näyttää. (Tosin kauan, kauan sitten pienellä porukalla tilasimme itsellemme kolmesta ensimmäisestä Bettystä Book on Demand -versiot, mutta se oli sittenkin vähän eri asia.)

Nyt siis taas ostoksille jokainen, joka on luvannut hankkia kirjojani heti, kun niitä saa painettuina… 😉