Oikein nurin kansissa ja KALissa

Ensi keskiviikkona 3.3. toteutuu monen toive. ”Suomen ensimmäinen neuleromaani”, jota tarjosin 2010-luvun taitteessa turhaan kustantajille, mutta joka viime vuonna näki päivänvalon äänikirjana ja e-kirjana näki päivänvalon, tupsahtaa myyntiin myös painettuna!

Kustantajani Saga Egmont julkaisee kirjoja etupäässä sähköisessä muodossa. Mutta Oikein nurin saavutti sähkö- ja äänikirjana niin ison suosion, että se pääsi mukaan, kun kustantamossa mietittiin ns. tarvepainatuksen laajentamista Suomen markkinoilla. Kiitos siis teille, lukijat!

Tarvepainatus (print on demand) tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että kirjoja ei paineta tiettyä määrää varastoon, vaan sitä mukaa kuin niitä ostetaan. Tästä johtuen Oikein nurin -kirjaa saa ainoastaan verkkokaupoista – ainakin Adlibris ja Suomalainen.com sen jo tuntevat. Nyt siis tilaamaan, sillä ei kovin monessa paikassa painateta kirjaa ihan vain sinua varten!

Tulee tämä toki myös kirjastoihin, ei ole tietenkään pakko ostaa. Mutta se, onko joskus mahdollista hankkia myös muita kirjojani painettuina, riippuu luonnollisesti tämänkin myynnistä. Toivottavasti siis mahdollisimman moni hankkisi kirjat omaan hyllyynsä.

Myös kolme ensimmäistä Hullua luokkaa tulevat samaan aikaan samalla tavalla painettuna julki.

Ja sanaahan saa luonnollisesti levittää mahdollisille kiinnostuneille! Kirjan ympärille ollaan muuten järjestämässä myös nostalgia-KALia eli knit-a-longia. Lähde mukaan Facebook-ryhmään!

KAL-ryhmään on koottu runsaasti 2000-luvun alun suosikkineuleita. Lisäksi laitan jakoon Basilika-neuleen inspiroiman suunnittelemani huiviohjeen. Basilika-huivin ohje on suomeksi täällä ja englanniksi täällä.