Hullun luokan uusien seikkailujen pojan koston paluu?

Pian niitä saa – kolmea ensimmäistä Hullua luokkaa missä julkaisumuodossa ikinä haluat!

Voit siis palata nostalgiselle 1990-luvulle e-kirjan, äänikirjan tai painetun kirjan myötä. Hullu luokka, Hullu luokka rakastuu ja Hullu luokka iskee jälleen ilmestyvät nimittäin 30 vuotta ensipainoksensa jälkeen painettuina ensi viikon keskiviikkona 3.3.!

Kustantajani Saga Egmont julkaisee kirjoja etupäässä sähköisessä muodossa. Mutta Hullut luokat saavuttivat e- ja äänikirjoina niin ison suosion, että ne rynnistivät (näen sieluni slimin 9B:n säntäämässä luokasta ovenkarmit paukkuen) eturiviin, kun kustantamossa mietittiin ns. tarvepainatuksen laajentamista Suomen markkinoilla. Kiitos siis teille, lukijat!

Tarvepainatus (print on demand) tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että kirjoja ei paineta tiettyä määrää varastoon, vaan sitä mukaa kuin niitä ostetaan. Tästä johtuen Hulluja luokkia saa ainoastaan verkkokaupoista – ainakin Adlibris ja Suomalainen.com nämä jo tuntevat. Nyt siis tilaamaan, sillä ei kovin monessa paikassa painateta kirjaa ihan vain sinua varten!

Tulevat nämä toki myös kirjastoihin, ei ole tietenkään pakko ostaa. Mutta se, onko joskus mahdollista hankkia myös sarjan loput osat ja muita kirjojani painettuina, riippuu luonnollisesti näiden myynnistä. Toivottavasti siis mahdollisimman moni hankkisi kirjat omaan hyllyynsä.

Myös Oikein nurin tulee samaan aikaan samalla tavalla painettuna myyntiin, mutta palataan siihen myöhemmin.

Ja sanaahan saa luonnollisesti levittää mahdollisille kiinnostuneille!

One thought on “Hullun luokan uusien seikkailujen pojan koston paluu?

Kommentointi on suljettu.