Betty-sarjan osat 2 ja 3 myös painettuina!

Kevään kunniaksi sain iloisia uutisia!

Ensimmäistä Betty-kirjaa on nimittäin myyty painettuna niin hyvin, että myös kaksi seuraavaa osaa ovat saatavissa painettuina, Betty maailmalla 26.4. ja Betty oppii elämää 12.6. alkaen!! Uskomatonta, lämmin kiitos teille kaikille, jotka olette kirjaa ostaneet ja tämän mahdollistaneet! 🥂

Tuttuun tapaan myös Betty maailmalla ja Betty oppii elämää ovat tarvepainatteita, eli ne ovat saatavissa verkkokirjakaupoista. Mikäänhän ei kai estäisi kivijalkakauppaa tilaamasta näitä myyntiin, mutta käytännössä kirjaa painetaan sitä mukaa kuin sitä ostetaan. Kirjastoihin ainakin toivottavasti löytävät tiensä!

Olen hirveän iloinen siitä, että myös painetun kirjan lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua Bettyyn!
Jatkosta en sitten tiedä, seuraavien osien sivumäärä kun on melkoinen… Ei kukaan sanonut aikanaan nettiin kirjoittaessani, että pitäisi vähän himmata… 😁