Luvassa lisää tarinoita 1700-luvun Skotlannista!

Kun vanhat, jo aiemmin painettuina ilmestyneet kirjani sekä uudemmat, mm. Betty-sarja ja Oikein nurin ovat viimeisen vuoden aikana ilmestyneet e- ja osin myös äänikirjoina, ne ovat saaneet yllättävän hyvän vastaanoton. Niinpä päätin takoa kuumaa rautaa ja tarjosin Saga Egmontille kuutta muutakin tarinaa.

Näistä kaikista tehtiin kustannussopimus helmikuussa, ja nyt voin ilokseni kertoa, että ne ilmestyvät e-ja osin äänikirjoina pian!

Tarinat ovat Miten valitsette, Pako yli nummen, Panttivanki ja Villiruusu. (Klikkaamalla linkkejä pääset lukemaan niiden kuvauksen ja taustatietoja.)

Kaikki neljä kirjaa tapahtuvat 1700-luvun Skotlannissa, joten luvassa on kapinointia, jakobiittijuonitteluja ja punatakkeja. Miten valitsette -kirjan kirjoitin aikoinaan lohduksi heille, jotka eivät päässeet vuoden 2017 Betty-tapaamiseen. Kolme jälkimmäistä ovat ilmestyneet jo 1990-luvun puolivälissä Linna-sarjassa.

Kirjat tulevat tavalliseen tapaan jakoon kaikkiin e-kirjoja tarjoaviin palveluihin. Pako yli nummen ja Miten haluatte ovat jo saatavissa myös äänikirjoina. Villiruusu ja Panttivanki ilmestyvät äänikirjoina 14.7.2021.